Subota, 08. Avgust 2020.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Saveza opština i grada Istočne Hercegovine dodjeljuje stipendije za šk./ak. 2019/20. godinu

Petak, 13.12.2019. // Izvor: Stipendije.ba // Novost


Saveza opština i grada Istočne Hercegovine objavio je konkurs za dodjelu 5 stipendija studentima prvog ciklusa studija za šk./ak. 2019/20. godinu.

Pravo na dodjelu stipendija imaju studenti koji su prvi put upisani kao redovni studenti treće i narednih godina prvog ciklusa studija uz uslove da su državljani RS sa stalnim mjestom boravka na teritoriji grada Trebinja ili opština Berkovići, Bileća, Gacko, Nevesinje, Ljubinje, Istočni Mostar, Kalinovik, da su upisani prvi put kao redovan student III, IV ili V godine studija građevinskog fakulteta, fakulteta za srpski jezik i književnost i fakulteta za informacione tehnologije, čiji je osnivač i vlasnik država/entitet, da imaju prosječnu ocjenu iznad 9,00, da nisu korisnici druge stipendije ili materijalne pomoći za studiranje i da do dana zatvaranja Konkursa nisu navršili 26 godina života, dok pravo učešća na konkursu nemaju studenti drugog i trećeg ciklusa studija, kao ni apsolventi.

Visina iznosa stipendije za mjesec po stipendisti će iznositi 200 KM i biće isplaćene za deset mjeseci.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom slati pa adresu: Savez opština i grada Istočne Hercegovine, ulica Vuka Karadžića broj 2 sa naznakom "Komisija SOIH za dodjelu stipendija"

Konkurs ostaje otvoren do 30. decembra, a za više detalja pogledati Konkurs Saveza opština i grada Istočne Hercegovine za dodjelu stipendija za ak. 2019/20. godinu


KONKURSI

Rok za prijavu: 04.09.2020. // Konkurs je otvoren još 27 dana.

Javni poziv Vlade Brčko Distrikta BiH za dodjelu stipendija redovnim studentima za 2020. godinu