Ponedjeljak, 11. Decembar 2017.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Objavljeno: Srijeda, 06.12.2017.

Izvor: Stipendije.ba

Podjeli ili Preuzmi:            

Dodijeljene “Huawei stipendije” mostarskim studentima za ak. 2016/17. godinu

Danas je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru upriličena dodjela “Huawei stipendija” najboljim studentima Sveučilišta u akademskoj 2016/17. godini.

Pravo učešća na konkursu za dodjelu „Huawei stipendija“ imali su redovni studenti 2. i 3. godine dodiplomskog studija i studenti 2, 3. i 4. godine integrisanog studija na Sveučilištu u Mostaru.

Za najbolje studente Sveučilišta u akademskoj 2016/17. godini dodijeljeno je 7 stipendija studentima tehničkih nauka i 3 stipendije studentima društvenih nauka.

"Manifestaciji je prisustvovao i Rektor Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Zoran Tomić koji je studentima dodijelio stipendije i rekao kako su već počeli razvijati politiku ljudskih potencijala na Sveučilištu te da je jako puno kompanija na ovom tržištu zainteresirano za najbolje studente", saopćeno je iz Sveučilišta u Mostaru.

Rektor Tomić je, između ostalog, rekao da će svi oni koji marljivo rade biti nagrađeni, a ovo je danas nagrada za najbolje i mi ćemo promovirati nagrađene studente, njihove vrijednosti i njihov rad. Ovaj današnji dan je potvrda vrijednosti za sve one koji su marljivo radili, ali s druge strane Sveučilište širi svoje partnere kako bi moglo te mlade ljude nagraditi.

Na manifestaciji je prisustvovala i Pomoćnica rektora za nastavu, studente i pravna pitanja prof. dr. sc. Vesna Kazazić koja je rekla kako će stipendija pomoći studentima u njihovom školovanju i radu.

Stipendije u iznosu od 1000,00 EURA dodijeljene su slijedećim studentima: Valerija Jurić, Anđela Bošnjak, Ferdo Vukojević Marijana Marušić, Katja Butigan, Filip Galić, Josip Krtalić, Ilija Perutina, Nikola Škobić i Ivana Bjelanović.


KONKURSI

Rok za prijavu: 21.12.2017. // Konkurs je otvoren još 10 dana.

Natječaj Grada Široki Brijeg za dodjelu stipendija studentima u ak. 2017/18. godini

Rok za prijavu: 30.12.2017. // Konkurs je otvoren još 19 dana.

Konkurs Opštine Nevesinje za dodjelu stipendija redovnim studentima u šk. 2017/18. godini

Rok za prijavu: 28.12.2017. // Konkurs je otvoren još 17 dana.

Konkurs Opštine Čelinac za dodjelu stipendija učenicima i studentima u 2018. godini