Nedjelja, 18. Novembar 2018.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Dodijeljene stipendije studentima sa područja Opštine Istočni Stari Grad za 2018. godinu

Ponedjeljak, 25.06.2018. // Izvor: Opština Istočni Stari Grad // Novost
Nakon provedenog javnog konkursa, i utvrđene konačne rang-liste prijavljenih kandidata, iz budžeta Opštine Istočni Stari Grad dodijeljeno je devet studentskih stipendija za tekuću školsku godinu.
 
Stipendije su dodijeljene: Anđeli Rajić (student Elektrotehničkog fakulteta), Bojani Rajić i Kristini Tadić (studentima Poljoprivrednog fakulteta), Dajani Todorović (studentu Medicinskog fakulteta – specijalna edukacija i rehabilitacija), Jovani Derikonja i Marijani Nikolić (studentima Ekonomskog fakulteta), Marijani Pustivuk i Ani Ćodo (studentima Filozofskog fakulteta – studijski program pedagogija), Zorani Derikonja (studentu Filozofskog fakulteta – studijski program sociologija).
 
Načelnik opštine Istočni Stari Grad, gospodin Bojo Gašanović, ugostio je studente u administrativnom centru opštine na Hreši, gdje je upriličeno potpisivanje ugovora o stipendiranju.
 
Načelnik Gašanović je razgovarao sa studentima i istakao zadovoljsto što opština uspijeva, uprkos svim problemima, da pomaže mladim ljudima iz opštine Istočni Stari Grad koji se ovdje školuju i koji svojim trudom i rezultatima pokazuju da su potencijal ove opštine.
 
“Studenti iz Istočnog Starog Grada mogu da računaju na podršku i pomoć opštine kao i do sada, a opština će se truditi da im uvijek pruži pomoć u skladu sa svojim mogućnostima”, rekao je načelnik Gašanović.

KONKURSI

Rok za prijavu: 05.12.2018. // Konkurs je otvoren još 17 dana.

Konkurs Opštine Gradiška za dodjelu stipendija studentima u ak. 2018/19. godini

Rok za prijavu: 21.11.2018. // Konkurs je otvoren još 3 dana.

Konkurs Grada Bijeljina za dodjelu studentskih stipendija u nastavnoj 2018/19. godini