Srijeda, 26. Februar 2020.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Stipendije Grada Visoko za nadarene učenike osnovnih i srednjih škola u šk. 2019/20. godini

Utorak, 11.02.2020. // Izvor: Stipendije.ba // Novost


Služba za finansije, privredu i društvene djelatnosti Grada Visoko objavia je Konkurs za dodjelu stipendija nadarenim učenicima osnovnih i srednjih škola sa područja Grada Visoko za školsku 2019/20. godinu.

Pravo učešća na Konkursu imaju učenici koji imaju prebivalište na području Grada Visoko uz uslove da su učenici osnovnih škola (IX razred) i srednjih škola (I,II,III i IV razredi), dok pravo učešća na konkursu nemaju učenici koji ne zadovoljavaju Kriterije prosjeka ocjena iz prethodne školske godine i učenici koji primaju stipendiju po bilo kom drugom osnovu.

Prijave na Konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se u šalter Sali Grada Visoko ili putem pošte na adresu: Grad Visoko, Služba za finansije,privredu i društvene djelatnosti, sa naznakom „Prijava na Konkurs za dodjelu stipendija nadarenim učenicima osnovnih i srednjih škola sa područja Grada Visoko“.

Konkurs je otvoren do 24. februara 2020. godine, do 16 sati, a za više detalja pogledati Konkurs Grada Visoko za dodjelu stipendija nadarenim učenicima osnovnih i srednjih škola u šk. 2019/20. godini.

 

KONKURSI

Rok za prijavu: 18.03.2020. // Konkurs je otvoren još 21 dan.

Konkurs Fondacije Granoff za stipendiranje 20 studenata Univerziteta u Bosni i Hercegovini