Ponedjeljak, 13. Juli 2020.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Preliminarna lista stipendista Opštine Šipovo za akademsku 2019/20. godinu

Subota, 15.02.2020. // Izvor: Stipendije.ba // Obavijesti

Opština Šipovo objavila je Preliminarnu listu kandidata za dodjelu studentskih stipendija studentima prvog ciklusa studija koji imaju prebivalište na području Opštine Šipovo.

Stipendije se dodjeljuju za školsku 2019/20. godinu, a pravo na stipendiju imali su redovni studenti koji su prvi put upisani kao redovni studenti na državnoj visokoškolskoj ustanovi u Bosni i Hercegovini (Republika Srpska, Federacija BiH, Distrikt Brčko) i Republici Srbiji, uz uslove da ne primaju stipendiju od drugog davaoca stipendije i da su imali primjerno vladanje za sve četiri godine srednjeg obrazovanja (za studente koji su upisali prvu godinu studija).

Pravo na stipendiju imali su i apsolventi do dana diplomiranja, pod uslovom da ako apsolvent u toku apsolventskog staža dipolomira, dužan je da dostavi uvjerenje o diplomiranju.

Iz Opštine napominju da pravo na studentsku stipendiju iz sredstava budžeta opštine Šipovo za školsku 2019/20. godinu imaju podnosioci prijave zaključno sa rednim brojem 84, a na Preliminarnu listu podnosioci prijave imaju pravo prigovora, koji se podnosi Načelniku opštine putem Komisije, u roku od 8 dana od dana objavljivanja iste (11.02.).

Preliminarnu listu pogledati na web stranici Opštine Šipovo.


KONKURSI