Četvrtak, 02. April 2020.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Preliminarni rezultati konkursa Opštine Kozarska Dubica za dodjelu stipendija za ak. 2019/20. godinu

Srijeda, 19.02.2020. // Izvor: Opština Kozarska Dubica // Obavijesti
Opština Kozarska Dubica objavila je danas preliminarnu rang-listu stipendista, prema kojoj su pravo na stipendiju ostvarila 104 studenta.

"Za dodjelu stipendija konkurisalo je 128 kandidata, od kojih je 106 ispunilo kriterijume. S obzirom na to da su dobili stipendiju Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, dva kandidata koji ispunjavaju uslove, odustali su od zahtjeva za opštinskom stipendijom", saopšteno je iz opštinskog Odjeljenja za opštu upravu i društvene djelatnosti.
Preliminarna rang-lista stipendista objavljena je na oglasnoj tabli i ineternet stranici opštine Kozarska Dubica, a konačna lista biće utvrđena nakon osmodnevnog žalbenog roka, koji teče od danas.

Prema kriterijumima konkursa, pravo na stipendije koje se isplaćuju iz budžeta opštine Kozarska Dubica, ostvaruju studenti redovnih studija prvog ciklusa na visokoškolskim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Stipendija iznosi 500 KM za apsolvente i 1.000 KM za ostale studente na godišnjem nivou, a za isplatu stipendija u budžetu opštine Kozarska Dubica planirano je 95.000 KM.

KONKURSI

Rok za prijavu: 24.04.2020. // Konkurs je otvoren još 22 dana.

Konkurs za dodjelu Go Styria stipendija za akademsku 2020/21. godinu