Ponedjeljak, 01. Mart 2021.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Rezultati konkursa MIZ Tuzla za stipendiranje učenika i studenata za šk./ak. 2020/21. godinu

Ponedjeljak, 25.01.2021. // Izvor: Stipendije.ba // Obavijesti


Medžlis IZ Tuzla objavio je rezultate konkursa za stipendiranje učenika i studenata za šk./ak. 2020/21. godinu koji su aplicirali za stipendije Fonda za stipendiranje učenika i studenata Medžlisa IZ Tuzla.

Prema broju osvojenih poena i objavljenim rezultatima Medžlis IZ Tuzla će u aktuelnoj šk./ak. godini stipendirati 12 učenika osnovnih škola, 13 učenika srednjih škola i 11 studenata.

Iz Medžlisa IZ Tuzla ističu da su razmotrili sve prijave kandidata za ovogodišnju dodjelu stipendija učenicima i studentima i da je dodjela stipendija razmatrana prema kriterijumima utvrđenim konkursom i Pravilnikom o stipendiranju učenika i studenata Fonda za stipendiranje učenika i studenata Medžlisa Tuzla.

Na osnovu pristiglih prijava Odbor je bodovao sve kandidate koji ispunjavaju konkursne uslove za ostvarivanje prava na stipendiju i sačinio rang listu.

Iz Medžlisa IZ Tuzla napominju da će datum potpisivanja ugovora biti naknadno određen, a svi stipendisti blagovremeno obaviješteni o mjesto i vremenu potpisivanja ugovora.

Rang listu učenika i studenata koji su ostvairili pravo na stipendiju Medžlisa IZ Tuzla u šk./ak. 2020/21. godini pogledati ovdje.


KONKURSI

Rok za prijavu: 09.03.2021. // Konkurs je otvoren još 8 dana.

Natječaj Općine Vitez za dodjelu studentskih stipendija za školsku 2020/21. godinu