Srijeda, 30. Septembar 2020.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

U petak potpisivanje ugovora o stipendiranju Hidroelektrane na Trebišnjici (HET) u ak. 2018/19.

Petak, 22.03.2019. // Izvor: Stipendije.ba // Obavijesti

Hidroelektrane na Trebišnjici (HET) poziva sve studente, dobitnike stipendije u akademskoj 2018/19. godini na svečano potpisivanje ugovora o dodjeli studentskih stipendija koje će se održati 1. aprila.

Ove godine Hidroelektrane na Trebišnjici (HET) stipendirat će ukupno 100 studenata, a pravo na dodjelu stipendija imali su redovni studentii sa prebivalištem na području Republike Srpske koji studiraju na javnim državnim visokoškolskim ustanovama tehničkog i društvenog smjera elektrotehničkog, mašinskog, građevinskog, geološkog, arhitektonskog, pravnog i ekonomskog fakulteta, te studenti Fakulteta za proizvodnju i menadžment, uz uslove da su državljani Republike Srpske sa stalnim mjestom boravka na teritoriji Republike Srpske, da nisu korisnici stipendije ili drugog vida materijalne pomoći odobrene od strane pravnog ili fizičkog lica, da im ukupna mjesečna primanja po domaćinstvu ne prelaze 1.700,00 KM, da su prvi put, kao redovni studenti II, III ili IV godine studija na jednom od fakulteta za koje se odobrava stipendija i da do dana zatvaranja konkursa nisu navršili 26 godina života.

Iz Hidroelektrane na Trebišnjici (HET) podsjećaju da ukoliko studenti nisu u mogućnosti lično da prisustvuju potpisivanju ugovora, iste može potpisati drugo lice uz ovjerenu punomoć.
 
Potpisivanje Ugovora bit će upriličeno u 12,00 sati, u malom amfiteatru u Upravnoj Zgradi JP Hidroelektrane na Trebišnjici (HET) u Trebinju.
 

KONKURSI

Rok za prijavu: 02.11.2020. // Konkurs je otvoren još 1 mjesec, 3 dana.

Konkurs Fonda “Bošnjaci” za dodjelu stipendija studentima i učenicima u ak./šk. 2020/21. godini