Srijeda, 31. Maj 2023.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Uslovi korištenja

Srijeda, 22.06.2011. // Izvor: Stipendije.ba // Stranica

Internet portal Stipendije.ba je realiziran isključivo uz podršku Udruženja "Spajalica" Sarajevo i za sadržaj portala odgovorno je Udruženje "Spajalica".

Ovim portalom Udruženje "Spajalica" na još jedan način želi biti na usluzi svim građanima Bosne i Hercegovine.

Sav sadržaj na portalu je dopušten za pregled, korištenje i proslijeđivanje u nekomercijalne svrhe.

Sadržaj portala Stipendije.ba

Udruženje "Spajalica" će nastojati da objavljuje tačne i potpune informacije, ali ne uzima u obavezu da snosi odgovornost za njihovu tačnost i potpunost kao ni njihov izvor.

Ukoliko prilikom korištenja materijala na portalu uočite bilo kakve nepravilnosti, molimo Vas da nam javite na info@stipendije.ba.

Svi korisnoci informacija koje nudi portal Stipendije.ba sve ponuđeno koriste na vlastitu odgovornost.

Udruženje "Spajalica" ne preuzima odgovornost za poteškoće, nepravilnosti ili štete od korištenja sadržaja na portalu, jer portal će biti ispunjen i informacijama treće strane.

Prava i pravila preuzimanja sadržaja sa portala Stipendije.ba

Dozvoljeno je kopiranje, širenje i ponovno objavljivanje sadržaja portala Stipendije.ba, bez prethodne najave ali isključivo uz prenošenje naziva portala (stipendije.ba) kao izvora.

Navedeno pravo podrazumijeva sav tekstualni sadržaj, slike, video i audio materijal koji se objavi na portalu Stipendije.ba.

Prava i pravila korištenja foruma na portalu Stipendije.ba

Forum na portalu Stipendije.ba je mjesto susreta i razmjene mišljenja svih registrovanih korisnika foruma. Udruženje Spajalica se ograđuje i ne snosi odgovornost za sadržaj i vjerodostojnost sadržaja foruma.

Takođe, sav sadržaj i sve aktivnosti koje imaju za cilj vrijeđanje, klevetanje, kao i vulgarno i nedolično ponašanje će biti sankcionisani od strane administratora foruma onoliko koliko to administratori budu u mogućnosti.

E-mail adrese korisnika foruma se automatski unose na newsletter listu. Po prijemu newslettera, svaki korisnik je u mogućnosti da se odjavi sa liste.

Udruženje Spajalica takođe ne snosi nikakvu odgovornost zloupotrebe podataka u slučaju hakerskih napada na server portala Stipendije.ba.

Pravila korištenja newsletter usluge


Usluga newsletter na portalu Stipendije.ba je zamišljena kao e-mail sa presjekom zanimljivog i korisnog sadržaja u periodu od mjesec dana ili jednom u periodu od dva mjeseca.

Svi korisnici koji se prijave za datu uslugu, imat će mogućnost da se odjave sa liste.

U listu e-mailova koji su uključeni u newsletter grupu spadaju i svi korisnici foruma, članovi udruženja "Spajalica" kao i svi koji su sarađivali sa redakcijom portala Stipendije.ba.

Za sve nedostatke i nejasnoće prilikom korištenja newsletter usluge možete se obratiti na administrator@stipendije.ba.

Udruženje "Spajalica" uzima u obavezu da će prikupljene lične podatke korisnika (ime, prezime, e-mail adresu) portala strogo čuvati i koristiti samo u svrhe za koje su namijenjeni.

Zadržavamo pravo izmjene sadržaja internet portala i uslove korištenja bez prethodne najave u bilo koje vrijeme.