Srijeda, 31. Maj 2023.    stipendije.ba/mobile facebook  gplus  twitter  rss   

Studentske stipendije Općine Stolac za akademsku 2021/22. godinu

Četvrtak, 24.03.2022. // Izvor: Stipendije.ba // Novost

Općina Stolac objavila je Javni konkurs za dodjelu stipendija za akademsku 2021/22. godinu redovnim studentima prvog i drugog ciklusa visokog obrazovanja sa područja Općine Stolac.
 
Stipendije se dodjeljuju za aktuelnu akademsku godinu, a pravo na dodjelu općinskih stipendija imaju redovni studenti s područja Općine Stolac uz uslove da tokom I ili II ciklusa studija nisu obnavljali godinu studija, da studiraju na javnoj visokoškolskoj ustanovi i da ne primaju stipendiju od drugog davatelja ili studentski kredit.

Prijave na konkurs za dodjelu stipendija podnose se isključivo na posebnom obrascu koji se može preuzeti na web stranici općine Stolac: www.stolac.gov.ba ili na pisarnici općine Stolac, Ul. Kralja Tomislava b.b. Stolac. Prijave se podnose u zatvorenoj koverti putem pošte ili predajom u pisarnicu Općine Stolac, Ul. kralja Tomislava b.b. Stolac sa naznakom  - Povjerenstvo za utvrđivanje liste za dodjelu stipendija u akademskoj 2021./2022. godini, Ul. kralja Tomislava b.b. Stolac.

Konkurs ostaju otvoreni do 22. aprila 2022. godine, a za više detalja možete pogledati a Javni natječaj Općine Stolac za dodjelu stipendija studentima sa područja Općine Stolac u akademskoj 2021/22. godini.